Hur många Hamassympatisörer finns det på svenska gator? Hur demokratiskt är Åkessons utspel om utvisningar? Och kommer spänningarna mellan Ryssland och väst att eskalera? Det är frågor som diskuteras i det här avsnittet av Veckans nyheter. Även katastrofscenarierna i Uppenbarelsebokens sjätte kapitel tas upp.

Veckans nyheter är ett nyhetsprogram från Världen idag. Några av veckans händelser presenteras av Världen idags nyhetsredaktör Sara Andersson. Ledarskribenten och bibelläraren Sven Almkvist analyserar nyheterna ur ett kristet perspektiv.

Nyheterna som tas upp i detta program:
Maskerad Hamas­sympatisör demonstrerade på Göteborgs gator
Åkesson: Regeringen bör få utvisa den som skadar svenska intressen
Putin: Risk för kärnvapenkrig om Nato går in i Ukraina
Läckt ljudklipp orsakar spänning mellan Tyskland och Ryssland

Lyssna på programmet som podcast: