Var det rätt av Ungern att kräva ett svenskt besök? Ska unga mäns högerresa problematiseras? Och varför går Magdalena Andersson ständigt till attack mot Åkesson? Det är frågor som tas upp i det här avsnittet av Veckans nyheter. Även Johannes syn in i himlen diskuteras.

Veckans nyheter är ett nyhetsprogram från Världen idag. Några av veckans händelser presenteras av Världen idags nyhetsredaktör Sara Andersson. Ledarskribenten och bibelläraren Sven Almkvist analyserar nyheterna ur ett kristet perspektiv.

Nyheterna som tas upp i detta program:
Efter turerna: Kristersson åker till Budapest på fredag
SVT:s Agenda anklagas för mansförakt och vänster­lutning
Andersson attackerar SD i tysk tidning – sågas av Åkesson
Andersson i blåsväder efter anklagelser mot Henrik Jönsson

Lyssna på programmet som podcast: