Vilka blir konsekvenserna av S hantering av El-Haj? Hur ska man se på kaoset i riksdagen? Och ska en kommun promota en mässa med seans och tarotkort? Det är frågor som tas upp i det här avsnittet av Veckans nyheter. Även Uppenbarelsebokens brev till de sju församlingarna diskuteras.

Veckans nyheter är ett nyhetsprogram från Världen idag. Några av veckans händelser presenteras av Världen idags nyhetsredaktör Sara Andersson. Ledarskribenten och bibelläraren Sven Almkvist analyserar nyheterna ur ett kristet perspektiv.

Nyheterna som tas upp i detta program:
El-Haj uppmanas lämna sin riksdagsplats – blir politisk vilde
S kände till El-Hajs påverkans­försök på asyl­ärande redan 2017
Andersson om El-Haj: Har gjort mig besviken
Kaos i riksdagen – propalestinska demonstranter störde ordningen
Kommun promotade mässa med seans och tarotkort
Avslöjande: Aktörer inom nyandlig trend förskönar självmord
Kvinna tog sitt liv efter att ha fastnat i new age – ”använd aldrig tarotkort”

Lyssna på programmet som podcast: