Borde justitieminister Morgan Johansson ha avgått? Har Annie Lööf och Ebba Busch rätt när de anklagar varandra för att ha övergett partiernas rötter? Och hur sårbara är vi när kontanterna försvinner allt mer? Det är frågor som diskuteras i detta avsnitt av Veckans nyheter. Sven Almkvist svarar även på en teologisk tittarfråga om kung David.

Veckans nyheter är ett nyhetsprogram från Världen idag. Några av veckans händelser presenteras av Världen idags nyhetsredaktör Sara Andersson. Ledarskribenten och bibelläraren Sven Almkvist analyserar nyheterna ur ett kristet perspektiv.

Programmet är textat.

Har du önskemål på frågor som du vill att vi pratar om?
Kontakta oss på veckansnyheter@varldenidag.se

Nyheterna som tas upp i veckans program:
En röst höll Johansson kvar i Rosenbad
Expert: Krisen och avtalet kan försvåra Turkietförhandling
Busch och Lööf i gräl om rötter
”Extremt sårbara om elen slås ut” – kontanter efterfrågas

Lyssna på programmet som podcast: