Var det rätt av Aftonbladet att lura pastorer i hbtq-frågan? Kommer digital teknik att byggas in i våra kroppar? Och hur ska man tolka alla syner i Uppenbarelseboken? Det är frågor som diskuteras i det här avsnittet av Veckans nyheter.

Veckans nyheter är ett nyhetsprogram från Världen idag. Några av veckans händelser presenteras av Världen idags nyhetsredaktör Sara Andersson. Ledarskribenten och bibelläraren Sven Almkvist analyserar nyheterna ur ett kristet perspektiv.

Har du önskemål på frågor som du vill att vi pratar om?
Kontakta oss på veckansnyheter@varldenidag.se

Nyheterna som tas upp i veckans program:
Aftonbladet lurade pingstpastorer – fick besvara hbtq-fråga
Nokias vd talade till världselit om ny digital teknik i kroppen
Musk vill testa chip i hjärnan på människa

Lyssna på programmet som podcast: