Kommer Sveriges Radios felcitering av Ebba Busch påverka valet? Varför är det förhållandevis tyst i medierna när Vänstern demonstrerar med kommunister? Och bidrar stora syskonskaror till kriminalitet? Det är frågor som diskuteras i detta avsnitt av Veckans nyheter. Även frågan om huruvida Bibeln kan förutse framtiden tas upp.

Veckans nyheter är ett nyhetsprogram från Världen idag. Några av veckans händelser presenteras av Världen idags nyhetsredaktör Sara Andersson. Ledarskribenten och bibelläraren Sven Almkvist analyserar nyheterna ur ett kristet perspektiv.

Har du önskemål på frågor som du vill att vi pratar om? 
Kontakta oss på veckansnyheter@varldenidag.se

Nyheterna som tas upp i detta program:
SR felöversatte ”islamister” till ”muslimer”
SR:s felöversättning av Busch beskrivs som ”årets medieskandal”
Vänstern gick med marxist- revolutionära
S: Familjeplanering ska minska barnkullar i utsatta områden

Lyssna på programmet som podcast: