Bör Sverige gå med i Nato? Kommer Sverige stanna på grund av bensinskatterna? Och ska det bli förbjudet att citera vad Bibeln säger om homosexualitet? Det är frågor som tas upp i det här avsnittet av Veckans nyheter. Sven Almkvist svarar även på en teologisk tittarfråga.

Veckans nyheter är ett nyhetsprogram från Världen idag. Några av veckans händelser presenteras av Världen idags nyhetsredaktör Sara Andersson. Ledarskribenten och bibelläraren Sven Almkvist analyserar nyheterna ur ett kristet perspektiv.

Har du önskemål på frågor som du vill att vi pratar om? 
Kontakta oss på veckansnyheter@varldenidag.se

Nyheterna som tas upp i detta program:
Magdalena Andersson: Natoansökan skulle destabilisera Europa
Bränslepriserna skenar – SD+M+KD kräver sänkt skatt
S-minister skyllde dieselpriser på Putin – får våg av mothugg
Myndighet slår fast: Citera Bibeln om hbtq kan bli olagligt

Lyssna på programmet som podcast: