Ska tolvåringar få bestämma juridiskt kön själva? Hur kommer politiken bli med Magdalena Andersson vid rodret? Och ska vi kolonisera planeten Mars? Det är frågor som tas upp i säsongens elfte avsnitt av Veckans nyheter. Sven Almkvist svarar även på en tittarfråga om djävulen.

Veckans nyheter är ett nyhetsprogram från Världen idag. Några av veckans händelser presenteras av Världen idags nyhetsredaktör Sara Andersson. Ledarskribenten och bibelläraren Sven Almkvist analyserar nyheterna ur ett kristet perspektiv.

Nyheterna som tas upp i veckans program:
Åldern för ändring av juridiskt kön kan sänkas
Magdalena Andersson valdes till ny ledare för Socialdemokraterna
Löfven lämnade in sin avskedsansökan
Historisk rymdpromenad för kinesisk 41-åring
”Rymdfärd” till Mars ägde rum i israeliska öknen

Lyssna på programmet som podcast: