Hur troligt är det att coronaviruset spreds från ett laboratorium i Wuhan? Behöver svensk abortlagstiftning ändras? Och bör vi införa dödshjälp i Sverige? Det är frågor som diskuteras i det 16:e avsnittet av Veckans nyheter. Sven Almkvist svarar även på en personlig tittarfråga. 

Nyheter som tas upp i det här programmet:
Nya uppgifter från Wuhan aktualiserar labbteorin
Kinakännare: ”Avfärda inte labbteori som konspirationsteori”
Coronavirus har framställts i Wuhan tidigare
Överläkare vill att abortlag ändras: Slopa livsduglighet
Många läkare positiva till dödshjälp – men få vill ge sprutan

Lyssna på programmet som podcast:

Veckans nyheter är ett nyhetsprogram från Världen idag. Några av veckans händelser presenteras av Världen idags nyhetsredaktör Sara Andersson. Ledarskribenten och bibelläraren Sven Almkvist analyserar nyheterna ur ett kristet perspektiv.