Wokerörelsen engagerar stora samhällsgrupper och framställs som en frihetsrörelse för förtryckta grupper och minoriteter, men är det egentligen en modern sekulariserad väckelserörelse med dogmer, puritanism och fanatism? Det samtalar vi om i veckans specialavsnitt av Hotspot som är inspelat på plats i Almedalen.

Gäster i programmet är Christer Sturmark, VD och bokförläggare på Fri Tanke förlag, Catta Neuding, programledare och projektledare på Axess-TV och Jacob Rudenstrand, biträdande general­sekreterare för Svenska Evangeliska Alliansen (SEA)

Vi beklagar att ljudet är lite sämre än vanligt i det här avsnittet.

Hotspot är ett samtalsprogram om kristen tro, kultur och samhälle. Programledare är Marco Strömberg. Programmet produceras av Sverigekanalen och Världen idag.

Samtalet genomfördes i samarbete med fartyget Elida.

Lyssna på programmet som podcast: