Kommer svenskarna ångra att vi lämnar alliansfriheten? Hur kommer det sig att 62 000 gängkopplade personer härjar i Sverige? Och hur ska man se på profetiorna om väckelse? Det är frågor som diskuteras i detta avsnitt av Veckans nyheter. Även de sju sigillen i Uppenbarelsebokens femte kapitel tas upp.

Veckans nyheter är ett nyhetsprogram från Världen idag. Några av veckans händelser presenteras av Världen idags nyhetsredaktör Sara Andersson. Ledarskribenten och bibelläraren Sven Almkvist analyserar nyheterna ur ett kristet perspektiv.

Nyheterna som tas upp i detta program:
Klart: Ungern har sagt ja till Sveriges Natoansökan
Militär­expert: Svenska soldater kan tvingas strida för Turkiet mot Israel
Polisen: 62 000 personer kan kopplas till gängkriminalitet
Två olika profetior: Väckelse kommer starta i Sverige

Lyssna på programmet som podcast: