Är Sverige naivt när utländskt ägande och digitalisering blir allt vanligare i företag och infrastruktur? Kommer USA:s stora skulder bli landets fall? Och vem kommer Antikrist att vara? Det är frågor som diskuteras i det här avsnittet av Veckans nyheter.

Veckans nyheter är ett nyhetsprogram från Världen idag. Några av veckans händelser presenteras av Världen idags nyhetsredaktör Sara Andersson. Ledarskribenten och bibelläraren Sven Almkvist analyserar nyheterna ur ett kristet perspektiv.

Har du önskemål på frågor som du vill att vi pratar om?
Kontakta oss på veckansnyheter@varldenidag.se

Nyheterna som tas upp i detta program:
Svartlistat Kinaföretag ska stå för säkerhet på Arlanda
Vattenfalls elmätare kopplas till kommunistpartiet i Kina
USA säger ja till att slopa sitt skuldtak fram till 2025

Lyssna på programmet som podcast: