Var det rätt av SD att inte försvara Elsa Widding? Bör Sverige utvärdera EU-medlemskapet? Och har Bibeln förutsagt utvecklingen med AI? Det är frågor som diskuteras i detta avsnitt av Veckans nyheter. Sven Almkvist ger även ett boktips.

Veckans nyheter är ett nyhetsprogram från Världen idag. Några av veckans händelser presenteras av Världen idags nyhetsredaktör Sara Andersson. Ledarskribenten och bibelläraren Sven Almkvist analyserar nyheterna ur ett kristet perspektiv.

Programmet är textat.

Har du önskemål på frågor som du vill att vi pratar om?
Kontakta oss på veckansnyheter@varldenidag.se

Nyheterna som tas upp i detta program:
Elsa Widding väljer att lämna SD – blir politisk vilde
Åkesson vill utvärdera EU-medlemskapet – sågas av L

Boktips:
Israel och Guds församling av Amir Tsarfati

Lyssna på programmet som podcast: