Kommer frågetecknen som utredningen kring polischefshärvan lämnar efter sig få svar? Tjänstgjorde Linda Staaf som ingripandepolis i Norrköping? Och kommer Mats Löfving få någon upprättelse? Det är frågor som diskuteras i detta avsnitt av Veckans nyheter. Sven Almkvist svarar även på en existentiell fråga.

Veckans nyheter är ett nyhetsprogram från Världen idag. Några av veckans händelser presenteras av Världen idags nyhetsredaktör Sara Andersson. Ledarskribenten och bibelläraren Sven Almkvist analyserar nyheterna ur ett kristet perspektiv.

Nyheterna som tas upp i veckans program:
Polisledning i blåsväder – oklart om toppchef hade polisutbildning
Ifrågasatt utredare: Ej fel av polischef att anställa Staaf
Polischef Mats Löfving hittad död i hemmet
Bestörtning och ilska efter Löfvings bortgång

Har du önskemål på frågor som du vill att vi pratar om?
Kontakta oss på veckansnyheter@varldenidag.se

Lyssna på programmet som podcast: