Hur allvarlig är härvan i toppskiktet av polisen? Ska traumatiserade människor erbjudas dödshjälp? Och härstammar alla människor från Adam och Eva? Det är frågor som tas upp i säsongens näst sista avsnitt av Veckans nyheter.

Veckans nyheter är ett nyhetsprogram från Världen idag. Några av veckans händelser presenteras av Världen idags nyhetsredaktör Sara Andersson. Ledarskribenten och bibelläraren Sven Almkvist analyserar nyheterna ur ett kristet perspektiv.

Har du önskemål på frågor som du vill att vi pratar om?
Kontakta oss på veckansnyheter@varldenidag.se

Nyheterna som tas upp i veckans program:
Polisledning i blåsväder – oklart om toppchef hade polisutbildning
Rullstolsburen kvinna ville ha hjälp med ramp – erbjöds dödshjälp
Terrortraumatiserad 23-åring fick dödshjälp

Lyssna på programmet som podcast: