Ska dragqueens läsa sagor för barn? Bör vi ha kärnvapen och Natotrupper på svensk mark? Och varför ska missionärer sprida evangelium till människor som inte har bett om det? Det är frågor som diskuteras i detta avsnitt av Veckans nyheter. Även frågan om Bibelns paradox om tro och gärningar tas upp.

Veckans nyheter är ett nyhetsprogram från Världen idag. Några av veckans händelser presenteras av Världen idags nyhetsredaktör Sara Andersson. Ledarskribenten och bibelläraren Sven Almkvist analyserar nyheterna ur ett kristet perspektiv.

Har du önskemål på frågor som du vill att vi pratar om?
Kontakta oss på veckansnyheter@varldenidag.se

Nyheterna som tas upp i veckans program:
”Moralisk skyldighet att stoppa sagostunder med dragqueens”
ÖB: Kärnvapen eller Natotrupper på svensk mark bör accepteras
Evangelistparet Bloom greps i Indien – ”Gud räddade oss”

Lyssna på programmet som podcast: