Ska RFSU dela ut kondomer till 13-åringar? Styrker Nobelprisforskningen evolutionsteorin? Och påverkar satirprogrammet Svenska nyheter Sveriges Natoansökan? Det är frågor som diskuteras i detta avsnitt av Veckans nyheter. Även höghastighetståg, diskrimineringslag och demonutdrivning tas upp.

Veckans nyheter är ett nyhetsprogram från Världen idag. Några av veckans händelser presenteras av Världen idags nyhetsredaktör Sara Andersson. Ledarskribenten och bibelläraren Sven Almkvist analyserar nyheterna ur ett kristet perspektiv.

Har du önskemål på frågor som du vill att vi pratar om?
Kontakta oss på veckansnyheter@varldenidag.se

Boktips:
Return of the God hypothesis, Stephen C Meyer (HarperOne)

Nyheterna som tas upp i veckans program:
Föräldrakritik mot RFSU:s skolbesök
Kreationist om Nobelpriset: Styrker skapelseberättelsen
SD-topp vill avskaffa diskrimineringslagen – ”exkluderar grupper”
M, KD, SD och L: Nej till höghastighetståg

Lyssna på programmet som podcast: