Vilket är Vladimir Putins djupaste motiv till invasionen av Ukraina? Hur orolig ska man vara för att kriget kommer till Sverige? Och är situationen ett tecken på att vi lever i den yttersta tiden? Det är frågor som tas upp i detta avsnitt av Veckans nyheter. Även coronakommissionens slutrapport, avslöjandet om AP:s klimatrapportering och Gazabors intresse för hebreiska tas upp.

Veckans nyheter är ett nyhetsprogram från Världen idag. Några av veckans händelser presenteras av Världen idags nyhetsredaktör Sara Andersson. Ledarskribenten och bibelläraren Sven Almkvist analyserar nyheterna ur ett kristet perspektiv.

Har du önskemål på frågor som du vill att vi pratar om? Kontakta oss på veckansnyheter@varldenidag.se

Nyheterna som tas upp i detta program:
Svidande kritik mot regeringens och FHM:s coronahantering
Mediejätte medger – tar emot miljoner från klimataktivister
Ryssland varnar länder som skickar vapen
Allt fler Gazabor läser hebreiska – vill ha jobb i Israel

Lyssna på programmet som podcast:

Stöd gärna vårt arbete genom att swisha en gåva till: 123 396 94 17