Ska förskolor präglas av transideologi och ska kommuner kartlägga familjer som väljer bort förskola? Det är frågor som diskuteras i detta avsnitt av Veckans nyheter. Även segregationen i Tjärna Ängar, bojkottkraven på Spotify och Bibelns syn på sexualitet diskuteras.

Veckans nyheter är ett nyhetsprogram från Världen idag. Några av veckans händelser presenteras av Världen idags nyhetsredaktör Sara Andersson. Ledarskribenten och bibelläraren Sven Almkvist analyserar nyheterna ur ett kristet perspektiv.

Nyheterna som tas upp i Veckans program:
Reagerade starkt på transbok i dotterns förskola
Flytande könsidentitet uppmuntras på förskolorKommun vill straffa kristen förskola för bordsbön
Regeringen: Sök upp familjer där barnen inte går i förskola
MP vill påverka familjer att välja skola i utsatta områden
Sverige 2022 – ett samhällskontrakt i spillror?
Spotify viker sig inte för bojkottkrav

Lyssna på programmet som podcast: