Varför är det så tyst kring att Rysslandsanklagelser mot Donald Trump byggde på falsk information? Är de höga energipriserna ett hot mot svenskt jordbruk? Och ska ett kristet studieförbund anlita musiker från ett satanistiskt band? Det är frågor som diskuteras i säsongens näst sista avsnitt av Veckans nyheter. Sven Almkvist ställs även mot väggen i en av de svåraste teologiska frågorna.  

Veckans nyheter är ett nyhetsprogram från Världen idag. Några av veckans händelser presenteras av Världen idags nyhetsredaktör Sara Andersson. Ledarskribenten och bibelläraren Sven Almkvist analyserar nyheterna ur ett kristet perspektiv.

Nyheterna som tas upp i veckans program:
Falska uppgifter bakom ryssanklagelser mot Trump
Mediers trovärdighet ifrågasätts efter avslöjande
Kristna bönder: Skatten på el och diesel måste sänkas
Kostnadschock för svenska bönder
Bilda bokade satanistiskt band – backar efter kritik

Lyssna på programmet som podcast: