Vilka kulturella normer väger tyngst på Malmös förskolor? Strider vaccinpass mot grundläggande rättigheter? Och kommer regeringen tvingas regera på högerblockets budget? Det är frågor som vi tar upp i det här avsnittet av Veckans nyheter. Vi pratar även om Carl-Erik Sahlbergs död och hur man kan leva ett liv som gör skillnad på jorden.

Veckans nyheter är ett nyhetsprogram från Världen idag. Några av veckans händelser presenteras av Världen idags nyhetsredaktör Sara Andersson. Ledarskribenten och bibelläraren Sven Almkvist analyserar nyheterna ur ett kristet perspektiv.

Nyheterna som tas upp i veckans program:
Små barn i Malmö starkt begränsade av hederskultur
Utbildningschef: ”Föräldrar kan känna sig kränkta”
Vaccinationspass för evenemang på gång – gudstjänster berörs
Per Ewert: Religionsfriheten väger tyngre än planerna på vaccinpass
M, KD och SD lade fram ett gemensamt budgetalternativ
Folkkäre Carl-Erik Sahlberg har fullbordat loppet

Lyssna på programmet som podcast: