Ska artister som dömts för inblandning i kidnappning av Einár spelas i Sveriges Radio? Var Europadomstolen partisk i barnmorskemålet? Och är halloweenfirande skadligt för barn? Det är frågor som tas upp i säsongens nionde avsnitt av Veckans nyheter. Även frågan om ifall Gud kan tala genom drömmar avhandlas.

Veckans nyheter är ett nyhetsprogram från Världen idag. Några av veckans händelser presenteras av Världen idags nyhetsredaktör Sara Andersson. Ledarskribenten och bibelläraren Sven Almkvist analyserar nyheterna ur ett kristet perspektiv.

Nyheterna som tas upp i veckans program:
Efter Einármordet – SR fortsätter spela gangstermusiken
Europadomstolen: Nej till resning i barnmorskemålen
Efter kritiken – domstol skärper regler om jäv
Ockult Halloween utmanas av ljusa änglafester
Alf B Svensson: Ge barnen spännande alternativ och prata med dem om döden
Jordan Petersons dotter: Jag har börjat be och läsa Bibeln

Lyssna på programmet som podcast: