Hur mycket beror de höga bensinpriserna på svensk klimatpolitik? Var det ett misstag av Sverige att erkänna Palestina som stat? Och kan Bibelns råd vara ett botemedel mot psykisk ohälsa? Det är frågor som diskuteras i säsongens åttonde avsnitt av Veckans nyheter. Även frågan om huruvida församlingar ska bejaka samboskap tas upp.

Veckans nyheter är ett nyhetsprogram från Världen idag. Några av veckans händelser presenteras av Världen idags nyhetsredaktör Sara Andersson. Ledarskribenten och bibelläraren Sven Almkvist analyserar nyheterna ur ett kristet perspektiv.

Nyheterna som tas upp i veckans program:
Därför är drivmedel så dyrt just nu – och blir ännu dyrare
Utrikesministern besöker Israel efter sju iskalla år
Ann Linde i Israel: Vill se tvåstatslösning
Expert: Sverige har gjort eftergifter mot Israel
Ångest och svår depression ökade i Sverige under 2020
Det är dags att vi omvänder oss i frågan om samboskap

Lyssna på programmet som podcast: