Var Lars Vilks dödsfall en olyckshändelse? Kommer barn ta skada när skolor i Västsverige inför mindfulness? Och är yttrandefriheten i fara när Youtube rensar bort tusentals videoklipp? Det är frågor som diskuteras i säsongens sjätte avsnitt av Veckans nyheter. Sven Almkvist pratar även om Guds gåvor till männen, och ifall mannen ska vara sin hustrus överhuvud.

Veckans nyheter är ett nyhetsprogram från Världen idag. Några av veckans händelser presenteras av Världen idags nyhetsredaktör Sara Andersson. Ledarskribenten och bibelläraren Sven Almkvist analyserar nyheterna ur ett kristet perspektiv.

Nyheterna som tas upp i veckans program:
Glädje över Lars Vilks död i sociala medier
Lars Vilks död – inget tyder på attentat
Länsförsäkringar betalar mindfulness för skolbarn
Youtubes nya policy: Rensa bort alla anti-vaccinbudskap
Denzel Washingtons råd: Lyssna på Gud

Lyssna på programmet som podcast: