Bedriver politikerna en familjepolitik som är skadlig för både barnen och paren? Varför är det så tyst kring att aborterade fosters kroppsdelar har sålts i USA? Och vad innebär sprängningarna och skjutningarna för Sverige? Det är frågor som tas upp i säsongens femte avsnitt av Veckans nyheter. Sven Almkvist får även kommentera att arkeologer kan ha hittat staden Sodom.

Veckans nyheter är ett nyhetsprogram från Världen idag. Några av veckans händelser presenteras av Världen idags nyhetsredaktör Sara Andersson. Ledarskribenten och bibelläraren Sven Almkvist analyserar nyheterna ur ett kristet perspektiv.

Nyheterna som tas upp i veckans program:
Arpi till storms mot familjepolitiken
Hälsomyndighet i USA köpte delar från aborterade foster
Ökad risk för vanligt folk att drabbas av våld
Meteorit tros ha ödelagt stad – kan vara Sodom

Lyssna på programmet som podcast: