Varför dröjde det så länge innan svenska medier började rapportera om oklarheter kring laboratoriet i Wuhan? Hur orolig ska man vara för uppgifterna om biverkningar av coronavaccineringen? Och bör föräldralagen ändras så att det blir mindre fokus på den biologiska pappan? Det är ämnen som diskuteras i det 19:e avsnittet av Veckans nyheter. Sven Almkvist får även dela med sig av några av sina bästa sommartips.

Programmet spelades in före regeringskrisen, så den frågan tas inte upp.

Nyheterna som tas upp i det här programmet: 
SVT-reporter: Vi vågade inte rapportera om labbteorin
Ökad förekomst av hjärtinflammation bland unga vaccinerade
Hundratals svenskar har anmält biverkningar
Ett steg närmare föräldralag med minskat pappa-fokus

Lyssna på programmet som podcast här:

Veckans nyheter är ett nyhetsprogram från Världen idag. Några av veckans händelser presenteras av Världen idags nyhetsredaktör Sara Andersson. Ledarskribenten och bibelläraren Sven Almkvist analyserar nyheterna ur ett kristet perspektiv.