Ska en broschyr med grafiska sexbilder finnas tillgänglig på en skola för mellanstadiebarn? Beror de brutala kvinnomord som skett de senaste veckorna på mansnormer? Och hade det kunnat bli ett annat utfall i domen mot polismannen som dömdes för George Floyds död? 

Det är frågor som diskuteras i det elfte avsnittet av Veckans nyheter. Sven Almkvist analyserar även det faktum att svenskarna inte på 30 år har värderat familjen så högt som nu. 

Ämnen som tas upp i detta program:
• RFSU i blåsväder för häfte med sexbilder
• Sverige skakas av kvinnomorden
• Glädjescener när polisman dömdes för Floyds död
• Svenskarna värderar familjen rekordhögt

Lyssna på programmet som podcast här:

Veckans nyheter är ett nyhetsprogram från Världen idag. Några av veckans händelser presenteras av Världen idags nyhetsredaktör Sara Andersson. Ledarskribenten och bibelläraren Sven Almkvist analyserar nyheterna ur ett kristet perspektiv.