Förekommer det hedersnormer inom frikyrkan? Det är en av frågorna som Sven Almkvist analyserar i det åttonde avsnittet av Veckans nyheter. Andra frågor som tas upp är EFK-församlingen Immanuelskyrkans steg mot homovigslar, EU:s gigantiska coronastödpaket och följderna av att en kristen flicka i Indonesien vägrade bära slöja. 

Nyheterna i veckans avsnitt:
• TV4 anklagar frikyrkor för hedersnormer
• EFK-församling närmar sig ändrad äktenskapssyn
• Gigantisk EU-budget kan skuldsätta generationer
• Indonesien förbjuder slöjtvång i skolor

Lyssna på programmet som podcast här:

Veckans nyheter är ett nyhetsprogram från Världen idag. Några av veckans händelser presenteras av Världen idags nyhetsredaktör Sara Andersson. Ledarskribenten och bibelläraren Sven Almkvist analyserar nyheterna ur ett kristet perspektiv.