Hur ska man se på att utrikesminister Ann Linde började tala om abortfrågan när KD-politikern Lars Adaktusson ville debattera situationen för förföljda kristna? Det är en av frågorna som diskuteras i detta avsnitt av Veckans nyheter.

Även medierapporteringen kring Ebba Busch husköp, SVT:s Israelbevakning och vittnesbörd om helanden i Göteborg tas upp. Programledare är Sara Andersson, kommentator är Sven Almkvist. 

Ämnena i veckans avsnitt:
Nuri Kino kräver ursäkt av Ann Linde efter abortattack
”Helt annan bild” av Buschs husköp
Busch skrev om dom – utreds för förtal
Journalist: Partiskhet i Israelfrågan på public service
Kristna i Göteborg berörde sin stad med evangelium

Veckans nyheter är ett nyhetsprogram från Världen idag. Några av veckans händelser presenteras av Världen idags nyhetsredaktör Sara Andersson. Ledarskribenten och bibelläraren Sven Almkvist analyserar nyheterna ur ett kristet perspektiv.